دیدار پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای پزشکیان: مقاومت مردم ایران گزینه نظامی را بی‌اثر می‌سازد عزیزی : حمله پهپادی اسرائیل به ایران از خاک آذربایجان بوده است وزیر دفاع: اعضای شانگهای باید امنیت اقتصادی و امنیتی منطقه را تامین کنند معاون پزشکیان: یکی از عوامل جاسوسی در کشور فیلترشکن ها بوده اند امضای اسناد اجلاس سران شانگهای توسط پزشکیان سرلشکر موسوی: حملات اسرائیل به یمن مصداق بارز جنایت جنگی است پیام تسلیت آیت‌الله آملی‌لاریجانی در پی شهادت جمعی از مقامات یمن رئیس جمهور: شانگهای در راستای ایجاد جهان صلح‌آمیزتر گام بردارد سردار جوانی: پیشرفت ایران جز از طریق مقاومت میسر نیست/ ۸۰ درصد مردم مخالف محدودیت توان هسته‌ای‌اند پیام تبریک رهبر معظم انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان قالیباف واگذاری اختیارات به استانداران را خلاف قانون اعلام کرد استاندار خراسان رضوی: نصب مجسمه فردوسی مانعی ندارد، اینها نماد‌های اقتدار ایران اسلامی هستند ارتش: رژیم یاغی و جنایتکار صهیونی تهدید جدی علیه بشریت است عارف: مکانیسم ماشه دارای اشکالات فراوان است/ تصمیم مقتضی را می‌گیریم

تاکید پزشکیان بر افزایش اِشراف مالیاتی

رئیس‌جمهور گفت: بعضاً مشاهده می‌کنیم که برای یک فردی که فعال تجاری نیست، کارت بازرگانی می‌گیرند و به نام او خودرو وارد می‌کنند، این یعنی که داده‌های ما درست نیست و در این زمینه بی‌خبریم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 22
کد خبر: ۲۷۱۷۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور صبح امروز، شنبه، در همایش ملی مؤدیان مالیاتی، بیان کرد: امروزه نارضایتی مردم از اموری است که ما می‌بینیم ولی آن را پیگیری نمی‌کنیم و می‌گوییم که کوچک است.

 

وی افزود: هر فردی می‌تواند به‌عنوان یک مؤدی مالیاتی شناسایی شود و مالیات دهد؛ اعتبار هر فردی در کشور از نظر مالیاتی مشخص می‌شود و ماده 169 مکرر مالیاتی این مسئله مشخص شده است. باید در این زمینه داده‌ها را شناسایی و جمع‌آوری کنیم و مورد پردازش قرار دهیم تا بتوانیم به مشکل رسیدگی کنیم. سیستم مالیاتی باید داده‌ها را در اختیار داشته باشد و بعد از آن، تصمیم‌گیری کند.

 

رئیس‌جمهور اظهار داشت: اگر داده‌ها به‌میزان کافی جمع‌آوری شود و مورد پردازش قرار بگیرد، سیستم مالیاتی مطلع می‌شود که یک پول چگونه به حساب فرد می‌رود و اطلاعات پیرامون آن مشخص می‌شود، پول برای فرد است ولی باید مشخص شود که یک پول کجا رفته است.

 

پزشکیان گفت: امروزه به فرد پول‌دار و به فقیر یارانه می‌دهیم؛ اتفاقاً برخی یارانه‌ها بیشتر به فرد پول‌دار می‌رسد، باید این‌گونه باشد؟ دغدغه اصلی ما در دولت و حاکمیت معیشت مردم است و چاره‌ای نداریم جز اینکه مشکلات معیشتی و مسکن مردم حل شود. در همین اثنا که برخی افراد چندین واحد مسکونی دارند، مالیات هم گرفته نمی‌شود؛ با مدیریت به این وضعیت می‌توان رسیدگی کرد.

 

وی با تصریح به اینکه رانت، رشوه و فساد با مدیریت داده‌ها شکل نمی‌گیرد، خاطرنشان کرد: البته تاکنون پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم و هر قانون و مقرراتی که به حل مشکل کمک کند، به‌سمت آن حرکت می‌کنیم. مردم ما امروزه گرفتار معیشت، مسکن و شغل هستند و با مدیریت داده‌ها می‌توان به مدیران این امکان را داد که چگونه باید این مسئله را مدیریت کنند.

 

رئیس‌جمهور عنوان کرد: بعضاً مشاهده می‌کنیم که برای یک فردی که فعال تجاری نیست، کارت بازرگانی می‌گیرند و به نام او خودرو وارد می‌کنند، این یعنی که داده‌های ما درست نیست و در این زمینه بی‌خبریم، هم‌چنین فرارهای مالیاتی و انباشت بدهی‌های بانکی، به مسئله داده‌ها بازمی‌گردند.

 

پزشکیان گفت: از نظر سیستم مالیاتی و اِشراف در این حوزه باید به شرایطی برسیم که کسی نباشد که مورد رسیدگی قرار نگرفته باشد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار